Scandinavian Cello School

Ibrahim Electric / Lund Havn Støttefest

Støttefest til Lund Havn: Musik, Designmarked, Food & Drink…!

17:30 – Warmup: John Paul Rossi (guitar/sang)
18:30 – Ibrahim Electric

(under hele arrangementet kan du købe lokal mad og drikkevarer)

Kom til denne attraktiv familie begivenhed: I kan glæde jer til en støttefest på Lund Havn med energi, power, virtuositet og spilleglæde!

Tickets : CLICK HERE – BILLETTO!

“BETTER THAN VIAGRA” – Information, DK
Den fandenivoldske danske trio IBRAHIM ELECTRIC har i løbet af 10 år markeret sig som et af de mest originale og populære nye orkestre på den europæiske musikscene. Musikken trækker på så mange forskellige referencer som jazz, funk, surf, afrobeat, 50’er rock ‘n’ roll, soul, blues, disco m.m…

Til Lund Havn støttefest kan du møde lokale kunstnere og designtalenter fra Stevns. Du kan finde alt fra møbeldesign, secondhand og keramik til smykker og artworks.

 

Om Lund Havn: Lund er en lille landsby ved kysten Faxe Bugt. Landsbyen er beliggende midt i det skønneste landskab af store landbrugs- realer og mindre skove. Omkring et slynget gadeforløb samler landsbyens huse sig og danner det lille bysamfund. Gaden – Lund Gade – stopper ved havnen, hvor himmel, fri udsigt og hav møder en. Havnen er byens samlingspunkt og har historisk set været kimen til dannelse af landsbyen. Fra havnen har fiskerne haft deres daglige tur på havet og det er havnen, der har været næringsliv for byen. I dag er havnen forsat livgivende – ikke som udgangspunkt for et fiskerierhverv, men som ramme om landsbyen. Havnen skaber identitet og er samlingspunkt for mange af byens aktiviteter, hvilket gør den meget vigtig for et samfund hvor skole, institutioner eller andre tilsvarende samlende faktorer er centralt placeret i andre og større byer. Sagt på en anden måde: ’Havnen gør at Lund er mere end en samling huse omkring en gade’. Havnen skaber også en ønsket adgang til vandet, som er en af bevæggrundene for at mange vil bosætte sig i Lund. Endelig er havnen også til gavn for et stort opland, der netop her har mulighed for at komme til vandet.

Lund er et åbent, imødekommende og traditionsrigt landsby- samfund – her er faste traditioner og møder på tværs af generationer året rundt. Det er et landsbysamfund hvor man vil hinanden og vil landsbyen. Havnen er en anerkendt livsnerve og det er en fælles bekymring, at uden en havn er der ingen egentlig landsby.

Lund Havn er et anlæg, der løbende er blevet udbygget, ombygget og vedligeholdt efter bedste evne. Det er nu slidt og restlevetiden for havneanlægget er meget begrænset. En isvinter eller en stormflod vil desværre kunne være totalt ødelæggende for havnen: Denne støttefest på 18. august vil defor indsamle penge til væsentlige reparationer og vedligeholdelse omkring havnen!

OBS: Vil du hjælpe Scandinavian Cello School at fortsætte med at bringe prisvenlige koncerter til Stevns lokalområde? Så vælg blot en billet med selvbetalende gebyr – hver krone hjælper…!

18.08.23